Helyi közélet

2016.10.23. 18:34

Az Év autója - Minőség és luxus tökéletes párosa évek óta az Audi A6

Miskolc - Minden részletében vonzó a közép-felső és luxus kategória nyertese.

Miskolc - Minden részletében vonzó a közép-felső és luxus kategória nyertese.

Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egy olyan márka olyan modellét kínálhatjuk ügyfeleinknek, ami a mai napig megőrizte presztízsét. Az Audi, és ezen belül is az A6 olyan technikai újításokkal rukkol elő modellgenerációkon át ebben a folyamatosan fejlődő autóiparban, amelyek az állandó, konstans minőséget és luxus élményét nyújtják vásárlóinknak. És ez nagyon fontos manapság – ezekkel a szavakkal kommentálta Sándor Attila, a Miskolc Autó márkakereskedés vezetője a modell első helyét a közép-felső és luxus kategória igen erős mezőnyében.

Innovatív technikák, progresszív dizájn és meggyőzően sokrétű felszereltségi kínálat: az Audi A6 különösen sportos és elegáns ötvözetté egyesíti ezen erényeit. Formavilága még karakteresebbé vált, többek között Singleframe hűtőrácsukon, fényszóróikon, légbeömlő nyílásaikon és lökhárítóikon. A motorházfedél alatt az erőforrások új változatai rejtőzhetnek, amelyekkel az Audi A6 Limousine még erősebbé és gazdaságosabbá válik, az elsőkerék-hajtású kivitelekben pedig teljes egészében új fejlesztésű S tronic sebességváltó dolgozik a multitronic helyén.

Sokat autózunk éjszaka? Ez nem okozhat gondot, az Audi A6 extrafelszerelésként kínált Matrix-LED fényszórói a nappali világossághoz hasonló színtónusban borítják fényárba az utat – valósággal nappallá varázsolva az éjszakát.

Fontos számunkra a tér? Az új Audi A6 térkínálata éppoly nagyvonalú, mint kényelme.

Ügyelünk a környezetünkre? Az Audi A6 motorjai innovatív gazdaságosságnövelő műszaki megoldásaiknak köszönhetően alacsonyabb fogyasztással és kevesebb károsanyag-kibocsátásával segítik ezt, miközben a legkülönfélébb technikákkal segít minket abban, hogy mindenkor biztonságban érjünk célba.

ÉM-UM


Miskolc - Öt héten át kerestük nyolc kategóriában a kedvenc modelleket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában