Helyi közélet

2016.09.15. 13:15

Videó - Mengyi Roland: „Nem is olvastam a Harry Pottert”

Bőcs, Budapest, Miskolc, Tiszaújváros - A Voldemort-ügy eltörpül a migránskérdéshez képest – ezt maga az érintett mondta <a href="http://444.hu/2016/09/15/mengyi-roland-a-migransforumon-az-en-ugyem-eltorpul-ehhez-kepest" target="_blank">a 444-nek egy borsodi lakossági fórumon</a>. Mengyi Roland a portálnak azt mondta: kész megvédeni magát, addig is végzi a dolgát.

Bőcs, Budapest, Miskolc, Tiszaújváros - A Voldemort-ügy eltörpül a migránskérdéshez képest – ezt maga az érintett mondta a 444-nek egy borsodi lakossági fórumon. Mengyi Roland a portálnak azt mondta: kész megvédeni magát, addig is végzi a dolgát.

A fideszes képviselő két nappal azután kampányolt Bőcsön a népszavazáson való részvétel mellett, hogy a parlament felfüggesztette mentelmi jogát, mert a nyomozati anyagok alapján kenőpénz fejében ígért segítséget vállalkozóknak.

Szimpatizáns a fórum előtt Bőcsön | Fotó: Botos Tamás

A dokumentumok szerint Voldemort nagyúrnak hívatta magát, de most azt mondta: nem is olvasta a Harry Potter könyveket - írja a 444.hu.

Forrás: 444.hu | hirtv.hu.


Budapest/Miskolc/Tiszaújváros - Felfüggesztette a fideszes Mengyi Roland mentelmi jogát hétfőn az Országgyűlés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában