Helyi közélet

2016.09.08. 15:59

Interjú: Caramel

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Megasztár második szériájának győztese Caramel volt, aki mesélt miskolci élményeiről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere a Megasztár második szériájának győztese Caramel volt, aki mesélt miskolci élményeiről és jövőbeli terveiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Ismét Miskolc és Sörfesztivál, hogy tetszett az este?

Caramel: Örülök, hogy ismét ezen a remek rendezvényen léphettem fel Miskolcon, hiszen mindig nagy érdeklődés előzi meg a fesztivált és a koncertet egyaránt, ez pedig idén sem volt másképp. Mindazonáltal kiváló a szervezés, profi a hang és színpadtechnika, ami külön is hatalmas élményt nyújt a közönségnek és a fellépő zenészeknek. És a miskolci közönség? Fantasztikusak voltatok, köszi!

Béres Szabi: Hogyan telt az elmúlt fél éved?

Caramel: A tavalyi önálló Arénás koncertem után azt találtam ki,hogy egy időre visszavonulok a rivaldafénytől. Ez annyira jól sikerült, hogy 8 hónapig semmilyen koncertet, és tévés megjelenést nem vállaltam. Alkotni szerettem volna, így elég sok dal elkészült. Ezenkívül olyan dolgokkal foglalkoztam, amivel nem tudtam az utóbbi egy-két évben. Itt van a kislányom, a családom. Velük is szerettem volna több időt tölteni, szeretnék férj és édesapa lenni. A dalokhoz visszatérve, hamarosan egy album is körvonalazódik, de az még nem idén. Addig is másfajta dolgokkal készülök, amiben szintén lesz megjelenés és az alkotói szabadság után a koncertezés is újra beindult, sőt szeptember 8-án elkezdődik egy 12 állomásos turném, ahol teljes zenekarral, saját látvánnyal járjuk majd az ország nagyvárosait. Többek között december 3-án Nyíregyházán, december 10-én Debrecenben is várunk mindenkit sok szeretettel.

Béres Szabi: Fontos számodra, hogy a dalaiddal üzenetet is közvetíts?

Caramel: Úgy gondolom a zenének feladata, hogy ne cél nélkül szórakoztasson... Szerintem az embereknek is jó érzés olyan zenét hallgatni, amiben van tartalom, van üzenet. Én emiatt törekszem arra, hogy ha nem is öncélú üzenetet adjak át, de a gondolataimat legalább elmeséljem. A zene érzelmi műfaj, és akkor hiteles, ha személyes. Ha meghallgatod egy dalomat, egy lemezemet, akkor megismersz engem.

Béres Szabi: Tervek?

Caramel: A legfontosabb jelenleg az induló turné. De a hónapban forgatunk egy klipet is és az is lehet,hogy egy időben két dal is napvilágot fog látni két különböző klippel és VekonyZ-vel is várható egy közös nóta.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában