Helyi közélet

2016.09.16. 16:25

Elképesz­tően sikeres cége van a Voldemort nagyúr feleségének

Budapest, Miskolc, Tiszaújváros - Mengyi Roland feleségének, Mengyi Ramónának a cége amennyire fiatal, annyira sikeres, írja a Blikk.

Budapest, Miskolc, Tiszaújváros - Mengyi Roland feleségének, Mengyi Ramónának a cége amennyire fiatal, annyira sikeres, írja a Blikk.

A 2014 nyarán alapított egyszemélyes vállalkozás, az Immosolutions Gazdasági Tanácsadó Kft. alapítása évében 13,5 milliós forgalom mellett 13 milliós nyereséget produkált, tavaly pedig 193 milliós nettó bevétel után az eredmény már 168 millió volt.

Az ingatlanközvetítéssel, vagyonkezeléssel és tanácsadással foglalkozó cég bankszámláján 254 millió 366 ezer forint pihen. A Blikk kereste Mengyi Rolandot, hogy mit tud felesége cégéről, és van-e szerepe a sikeres működésében, de a kérdésekre nem reagált a mentelmi jogától megfosztott képviselő, aki bőcsi lakossági fóruma után elárulta a 444.hu-nak, hogy nem tudja hogyan ragadt rá a Voldemort név, nem is olvasta a Harry Pottert.


Bőcs, Budapest, Miskolc, Tiszaújváros - A Voldemort-ügy eltörpül a migránskérdéshez képest – ezt maga az érintett mondta a 444-nek egy borsodi lakossági fórumon. Mengyi Roland a portálnak azt mondta: kész megvédeni magát, addig is végzi a dolgát.

Budapest/Miskolc/Tiszaújváros - Felfüggesztette a fideszes Mengyi Roland mentelmi jogát hétfőn az Országgyűlés.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában