Helyi közélet

2016.07.01. 19:34

Ismét lesz Lecsófesztivál a Csanyikban

Miskolc - Gasztronómia, hagyományosan és nagyon különlegesen.

Miskolc - Gasztronómia, hagyományosan és nagyon különlegesen.

Ismét megrendezik 2016. augusztus 6-án szombaton a Miskolci Lecsó- és Pecsenyefesztivált a Majális-parkban. Lehet mondani: hagyományos gasztronómiai programról van szó. Szerkesztőségünket is érinti, hiszen immár hatodik alkalommal fő médiatámogató az Észak-Magyarország.

Bogrács mellett és távolabb

Ebben az évben az Észak-Magyarország, a Szuperinfó, a miskolci polgármesteri hivatal, a DMA Club, a DVTK egykori Aranycsapata és az Öregfiúk is ajánlottak fel kupákat.

A főző- és sütőversenyek társadalmi zsűrijének elnöke és egyben a fesztivál fővédnöke dr. Csiszár Miklós, Miskolc jegyzője. További tagok Túri Tamás, Salamon József, Némedi Varga Zoltán, Buzafalvi Győző. A szakmai zsűri tagjait az Országos Gasztronómiai Szövetség delegálja.

A versenyző csapatok között ismét értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Újdonság, hogy a DVTK egykori legendás Aranycsapata mellett már az Öregfiúk is neveznek és meglepetéssel is készülnek. További érdekesség, hogy a Borsodi Motoros Egyesület is bemutatkozik a rendezvényen.

A gasztronómiai versennyel párhuzamosan amatőr kutyaszépségverseny, extrém vidámpark, kapurarugó-verseny, kamabajnokság, trabantos találkozó, ingyenes színpadi műsor és különböző interaktív programok várják a kilátogatókat.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában