Helyi közélet

2016.07.28. 22:39

Buborék Nap Miskolctapolcán

Miskolc - Pénteken első alkalommal kerül megrendezésre a Buborék Nap, amelyet hagyományteremtő jelleggel terveznek.

Miskolc - Pénteken első alkalommal kerül megrendezésre a Buborék Nap, amelyet hagyományteremtő jelleggel terveznek.

A Buborék Nap olyan lesz, mint a szappanbuborék: színes, változatos és bár csak rövid ideig – egy napig – tart, felszabadult pillanatokat ad mindenkinek. Sok más mellett ezt is ígérik a szervezők holnapra.

Hatodik alkalommal

– Azért pénteken, mert péntekre szervezte meg a Magyar Fürdőszövetség a Strandok Éjszakáját, amihez a két miskolctapolcai fürdőnkkel csatlakoztunk – fogalmazott tegnapi sajtótájékoztatóján Beke Tibor, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezető igazgatója, aki elmondta azt is, hogy a barlangfürdő idén „a hungarikummá nyilvánítás előszobájába jutott” azzal, hogy a Magyar Értéktárba bekerült, így minden jel szerint egy éven belül hungarikum lehet a méltán népszerű fürdőhely.

– A barlangfürdő hatodik alkalommal csatlakozik a programhoz – erről már Lantos Zsuzsa, a Miskolctapolca Barlangfürdő és a Miskolctapolcai Strandfürdő fürdővezetője beszélt. – Ott esti programmal és fürdőzéssel várjuk a látogatókat 2600 forintos megszokott áron.

Szaunaszeánszok, retro dj és habparty is lesz. A miskolctapolcai strandon először rendeznek egész napos programot hagyományteremtő jelleggel, ahol délután 2-től este 7-ig várják a kicsiket és nagyokat. Felsorolni sem könnyű, olyan bőséges lesz a program. Lesz röplabda, vízi aerobic, interaktív játszókert, fitball, teqball, tombolasorsolások. Ugyanakkor Panni bohóccal buborékfújó és buborékhordó verseny, óriásbuborék show, buborékvár-építés, strandlabda és vízibomba-dobáló verseny. Délután 6-tól a fürdő vezetője fogja végigvezetni az érdeklődőket a wellnessépületben.

Különlegességek

– Este 8-tól viszont már fürdőzésmentesen várjuk vendégeinket a miskolctapolcai strandra, az Elegant Jazz Band élő koncertjére – tudatta Lantos Zsuzsa. – A Borkaszinó bemutatja majd a Bor-roulettet, de lesznek különlegességek és finomságok: nyári streetfood-ételek, kézműves sajt és csokoládé, Bacchus Nectar, belga meggysör, Hétpecsétes gyöngyözők és borok.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában