Helyi közélet

2016.07.04. 13:23

A lélek tükre: Kovács Gábor irodalmi estje Cigándon

Cigánd - A fenti címmel tartott Kovács Gábor, a Cigándi Városi Művelődési Központ dolgozója irodalmi estet a helyi városi könyvtárban.

Cigánd - A fenti címmel tartott Kovács Gábor, a Cigándi Városi Művelődési Központ dolgozója irodalmi estet a helyi városi könyvtárban.

Az eseményen Némethy András, az intézmény igazgatója köszöntötte a megjelenteket. A rendezvényen Gábor, saját tollából született verseiből olvasott fel párat megjelent vendégeknek. Ezáltal egy olyan oldaláról is feltárulkozott, melyet kevesen ismernek, hiszen őt elsősorban mint néptáncost tartják számon a cigándiak.

A meghitt, családias, olykor megható programon a szerző mesélt saját gondolatairól, de a hallgatóságból is voltak olyan emberek, akik elismerően szóltak a szerző munkásságáról és fejtették ki gondolataikat az elhangzott versek után.

A szervezők nevében szeretnénk megköszönni mindenkinek a munkáját, ami nélkül nem jöhetett volna létre ez az esemény.

Az irodalmi estről videofelvétel is készült, amelyről Kovács Gábor elmondta, még zajlanak az utómunkálatok, de amikor elkészül a végleges változat, feltöltik a világhálóra.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában