Helyi közélet

2016.06.03. 15:05

Kiszállt

<em>Keddre virradóra felkerült az Indexre az LMP társelnökével, Schiffer Andrással készített cikk arról, lemond posztjáról, frakcióvezetői tisztéről és parlamenti mandátumáról is, amit a közszolgálati rádió bemondója reggel azzal a képzavarral vezetett fel: mindez „az éjszaka folyamán látott napvilágot”!</em> <strong>Szalóczi Katalin jegyzete</strong>.

Keddre virradóra felkerült az Indexre az LMP társelnökével, Schiffer Andrással készített cikk arról, lemond posztjáról, frakcióvezetői tisztéről és parlamenti mandátumáról is, amit a közszolgálati rádió bemondója reggel azzal a képzavarral vezetett fel: mindez „az éjszaka folyamán látott napvilágot”! Szalóczi Katalin jegyzete.

A politikus úgy látja, éppen jókor vált ciklusfélidőben, rosszabb volna pártjának a következő választás előtt.

Hivatkozik arra is, három kampány közepén gondolkodni sem volt ideje az esetleges felálláson, utána pedig erkölcsi kötelességének érezte, hogy végigcsinálta országjáró körútját.

Alighanem már ekkor megbizonyosodott arról, hiányzik a párt körüli szellemi erőtér.

A 2014-es országjárása miskolci állomásán magam is ott voltam, a lakossági fórumként meghirdetett eseményen a sajtó képviselőin és néhány helyi LMP-sen túl nem volt ott egyetlen érdeklődő sem. Ezt a társelnök átható zavarában úgy reagálta le: tévesen írták a meghívóba, hogy az esemény lakossági fórum. Az akkor vele készült interjúból idézek. A kérdés: „Mi újság Pakssal: feladták?” – A válasz: „Mi nem szoktunk semmit feladni”…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában