Helyi közélet

2016.05.18. 21:33

Nagyszínpados a Bohemian Betyars

Miskolc - Már biztos, hogy a zenekar ott lesz a Sziget, a VOLT és a Strand Fesztiválok kiemelt helyein.

Miskolc - Már biztos, hogy a zenekar ott lesz a Sziget, a VOLT és a Strand Fesztiválok kiemelt helyein.

A miskolci kötődésű zenekar, a Bohemian Betyars vasárnap megnyerte a Nagy-Szín-Pad tehetségmutató versenyt, amelyet a budapesti Akvárium Klubban rendeztek meg. Az együttes – csakúgy, mint a döntőbe jutott másik két zenekar – 15 perces koncertet adott a fővárosi szórakozóhelyen. A közönség pedig döntött, így ők a Szigeten, a VOLT Fesztiválon és a STRAND fesztiválok nagyszínpadain is ott lehetnek.

Az idén ünnepeltük a hetedik születés­napunkat.” Fehér Gábor

„Az idén ünnepeljük a hetedik születésnapunkat, igazából ez egy szép ajándék nekünk” – árulta el Fehér Gábor, a zenekar bőgőse. Hozzátette: „Soha nem állt mögöttünk menedzsment, saját erőből jutottunk el idáig, és a vasárnapi verseny eredménye visszaigazolás mind a szakmától, mind a közönségtől”.

„Nem tudom, pontosan mennyivel nyertünk, de a döntő előtt egy nappal 45 százalékkal vezettünk a másik két zenekar előtt, gondolom, ez az arány maradhatott vasárnap is” – tudtuk meg.

Videóklip is

A versenynek köszönhetően nemcsak a hazai fesztiválokon mutathatják meg tehetségüket, de ők képviselhetik hazánkat a 2017-es Eurosonic Festivalon Hollandiában. Emellett egy videóklippel és egy félmillió forintos MOL üzemanyagkártyával is gazdagodtak.

„A napokban egyeztetünk a videóklipről, valószínűleg egy új, eddig nem hallott számból készül majd” – tudtuk meg Gábortól. Aki azt is elmondta, leginkább a hollandiai fesztivált várják, ahol a nemzetközi menedzsmentek előtt is megmutathatják magukat.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában