Helyi közélet

2016.05.13. 16:54

A Bohemian Betyars bejutott a döntőbe

Miskolc - A zenekar várja a szavazatokat, hogy a nagyszínpadra juthassanak.

Miskolc - A zenekar várja a szavazatokat, hogy a nagyszínpadra juthassanak.

Már csak a közönségen múlik, hogy a miskolci Bohemian Betyars nyerje meg a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató döntőjét vasárnap. A zenekar ugyanis – két másik együttessel – már a verseny döntőjében van, így vasárnap este a budapesti Akvárium Klubban adnak koncertet.

Több „lépcső”

„Január végén egy 300 emberből álló szakmai zsűri válogatott be minket a legjobb 12 zenekar közé, majd május 4-én eldőlt, hogy a három közül mi vagyunk az egyik, akik a döntőben is ott lehetnek” – mondta Fehér Gábor, a zenekar bőgőse. A döntőben a zsűri csak véleményezhet, de a közönség szavazata számít. Az a zenekar, amelyik megnyeri a versenyt, a Sziget, a Volt és a Strand Fesztiválon a nagyszínpadon léphet fel, illetve képviselheti hazánkat az Eurosonic zenei fesztiválon.

A Bohemian Betyarsnak a legnagyobb ajándék az lenne, ha kijuthatnának az Eurosonicra. „Külföldi fellépéseink is vannak, de nagy dolog lenne, ha megmutathatnánk magunkat ezen a fesztiválon. Persze a nagyszínpados fellépések is vonzóak a számunkra” – árulta el Gábor.

A budapesti koncert előtt pénteken a miskolci Helynekemben lép fel a zenekar. Rajongóikat arra kérik, szavazzanak. A következőképpen tehetik meg: szolgáltatótól függően 20-as, 30-as, 70-es előhívóval a 4422999 számra kell elküldeni a BOHEMIAN szót sms-ben, ezt naponta ötször lehet megtenni. Ezenkívül a nagyszínpad honlapján is lehet szavazni. Insta­gramon pedig öt képet kell naponta feltölteni, természetesen ‪#‎bohemian‬ ‪#‎nsz‬ hashtagekkel ellátva.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában