Helyi közélet

2016.03.30. 16:04

Interjú: Dombóvári István

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Dombóvári (Dombi) István humorista, a Dumaszínház oszlopos tagja volt, aki mesélt a kezdetekről és terveiről is az olvasóknak.

Miskolc - Béres Szabi beszélgető partnere Dombóvári (Dombi) István humorista, a Dumaszínház

oszlopos tagja volt, aki mesélt a kezdetekről és terveiről is az olvasóknak.

Béres Szabi: Nem először jársz Miskolcon, milyen emlékeid vannak?

Dombóvári István: Mindig szuper közönség szokott összejönni a Művészetek Házában, amely a jelenlegi helyszíne a műsorainknak, de volt már fellépésem a Barlangfürdőben, ahol egy nagyon szép és különleges atmoszféra fogadott.

Béres Szabi: Picit visszatekintve a múltra, hogyan kerültél közel a színpadhoz?

Dombóvári István: Valami hasonlóval szerettem volna mindig is foglalkozni, amikor pedig először volt rá lehetőség megragadtam az alkalmat. Általános iskolában, sőt már óvodában is én voltam a versmondó gyerek az osztályban, azaz önként kiálltam és kitettem magamat annak, hogy esetleg leégek vagy megutálnak, végül aztán ebből nőtte ki magát az egész történet. Elmentem egy tehetségkutatóba, amely abban az időben nem olyan volt, mint a mostani futószalagon jelentkező ipari méretű műsorok hiszen, ha ma kiesel az egyikből, már tudsz jelentkezni egy másikba, így pedig nem annyira kuriózum... A Dumaszínháznak 2005 óta vagyok állandó tagja, amely dolog mindennek az alapja és bázisa.

Béres Szabi: "120021 gramm" címet viseli harmadik önálló ested és tévéműsorokban is rendszeresen láthatunk egy ideje, mit lehet ezekről tudnunk?

Dombóvári István: Első két önálló estemmel csak a fővárosban jelentkeztem, a jelenlegi harmadik (120021 gramm) pedig már egy országjáró turné keretén belül zajlik, melyben a Budapesten bő egy éve debütáló műsor hangzik el. Az eddigi visszajelzések nagyon pozitívak, a közönség nyitott a poénokra, hiszen a fővárosban és a vidéki városokban is rendre telt ház előtt léphetek fel. Az önálló est nagy szabadságot ad az embernek, vissza is élek azzal rendesen, hogy nem kell olyan szigorúan beosztanom az időmet. Tévés fronton a Showder club az ami a legrégebbi story, 2008-ban kezdtünk. Jelenleg a "Gyertek át szombat este" c. műsorban vagyok látható mint állandó vendég, és tavaly Sebestyén Balázzsal közösen vezettük a "Hungary s Got Talent" nagy tehetségkutatót, ami egy óriási feladat volt, számomra, hiszen minden szombaton másfél millió ember elé állhattam ki, ami egy nagy és másabb élmény volt, amit addig csináltam. Érdekesség még, hogy a Comedy Central humorcsatornának csinál a Dumaszínházból hét fellépő egy-egy önálló estet, ami hamarosan látható lesz.

Béres Szabi: Tervek?

Dombóvári István: Fellépések, Dumaszínház, önálló est. Ezek azok a dolgok, melyek a legtöbb időmet kitöltik és ez a fő csapásvonal a jövőre nézve is. Bővebb információ pedig a Facebook oldalamon elcsíphető.

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést Dombi, további sikereket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában