Helyi közélet

2016.03.23. 21:45

A tarcali rablót hamar elfogták a rendőrök

Tarcal - A tarcali önkormányzat elismerte a rendőrök munkáját.

Tarcal - A tarcali önkormányzat elismerte a rendőrök munkáját.

Tarcal önkormányzatának képviselő-testülete 2016. januári testületi ülésén úgy döntött, hogy elismerését fejezi ki a Szerencsi Rendőrkapitányság Tokaji Rendőrőrsén dolgozó munka­társainak hatékony munkájáért.

Hamar elfogták

A februári testületi ülés során Butta László polgármester úr ismertette a 2015. december 18-ai rablás elkövetésének történéseit. 72 órán belül elfogták azt a férfit, aki késsel fenyegetett meg egy 83 éves tarcali lakost, hogy adja át a lakásban található pénzt.

A polgármester tolmácsolta a képviselő-testület elismerését és köszönetét a bűncselekmény felderítésében kiemelkedő rendőröknek és parancsnokaiknak. Nagy Csaba, Ress Mihály, Lázár Tamás és Dobozi Tamás részére 15-15 ezer forint értékben ajándékutalványt adtak át. Keresztes János rendőrparancsnok megköszönve az elismerést kihangsúlyozta, hogy a közös munka minden esetben meghozza eredményét, ami hozzájárul ahhoz, hogy a település lakói biztonságban érezzék magukat.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában