Helyi közélet

2016.02.22. 11:07

Visszatért a férj Miskolcon, rosszul tette...

Miskolc, Ózd, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Ózd, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. február 21-én három személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

A távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság H. László 45 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 21 óra 35 perckor megjelent feleségével közös miskolci lakásuknál, annak ellenére, hogy attól korábban a Miskolci Járásbíróság az eljárás alá vont távoltartását rendelte el. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az ózdi- és a szerencsi járőrök további egy-egy férfival szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt, illetve tulajdon elleni szabálysértés (falopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a miskolci egyenruhások három, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában