Helyi közélet

2016.02.12. 12:32

Valentin-nap a Drótban

Miskolc - Különleges menüt kínálnak külön a férfiaknak, külön a nőknek a szerelmes vacsorára.

Miskolc - Különleges menüt kínálnak külön a férfiaknak, külön a nőknek a szerelmes vacsorára.

Vasárnap, február 14-én a miskolci Drót Bisztróban – a City Hotel éttermében – is lesz Valentin-napi program délután öttől tízig. A szerelmes hangulatnak megfelelő zenét játszik majd zongorán a két fiatal, Oláh Kitti és Pálinkás Zsolt.

Piano Péntek

Piano Péntek címmel indított útjára egy sorozatot a miskolci Drót Bisztró ősszel, amelynek keretében az étterem professzionális digitális zongorájának segítségével szórakoztatta a közönséget például Vadász Gyula jazz-zongorista egy háromórás műsor során.

A zongora és a tehetség keresése adta az ötletet, hogy a Drót Bisztró és az Észak-Magyarország közösen fiatal pianista tehetségkutató versenyt indított. A zongorás tehetségkutató jelentkezői közül egy lány és egy fiú – Oláh Kitti és Pálinkás Zsolt – zenéje bizonyult a legjobbnak, így most ők játszanak a Valentin-napon is délután.

Oláh Kitti és Pálinkás Zsolt | Fotó: Kozma István

A Valentin-nap különlegessége, hogy van külön menü férfiaknak: libamáj praliné muskotály zselével; párolt borjúszelet spenóttal, fenyőmaggal, kókusztejes rizzsel; chilis csokitorta rózsaborsos málnapürével.

És természetesen hölgyeknek: spárgakrémleves sajttal, garnélával; narancsos kacsamell, gránátalmás zöldsalátával; eperkrémes képviselő­fánk.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában