Helyi közélet

2016.02.03. 09:37

DVTK Jegesmedvék: Megdolgoztak a Macik a saját szerencséjükért

Miskolc - A Szerencsejáték Zrt. is csatlakozott a DVTK Jegesmedvék támogatói köréhez.

Miskolc - A Szerencsejáték Zrt. is csatlakozott a DVTK Jegesmedvék támogatói köréhez.

Ünnepélyes ceremóniát tartottak tegnap délelőtt a miskolci jégcsarnokban, ahol sajtótájékoztató keretében jelentették be, hogy a Szerencsejáték Zrt. szponzorációs szerződést köt a Mol ligás csapatot fenntartó DVTK Jegesmedvékkel, és az év végéig élő kontraktus keretében 17 millió forinttal támogatja a sárga-feketék szakmai munkáját.

Személyes kötődés

– Számomra nagy öröm, hogy támogatónkként olyan ember van közöttünk, aki egykor jégkorongozott, akinek egykor a vezetője lehettem – így kezdte mondanivalóját Egri István, a sportág helyi első embere. – A társaság évek óta támogat bennünket, így hozzájárult ahhoz, hogy tavaly mindent megnyerjünk. A DVTK nagy családján belül a jégkorong meghatározó, egyenesen országos jelentőségű „tényező”. Az idén is folytatni akarjuk sikeres szereplésünket, vezetjük az alapszakaszt, és az a célunk, hogy a Mol Ligában megvédjük tavalyi elsőségünket.Megszolgálták

Szót kapott dr. Zsiga Marcell, a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója, aki az alkalomhoz illő szavakkal rukkolt ki:

– A szerencséjéért mindenkinek meg kell dolgozni. A Macik így tettek, és eredményeikkel szolgáltak rá cégünk támogatására. A szerencsejáték szervezőjeként elkötelezetten támogatjuk a honi sportéletet: ennek jegyében bevételünk egy részét azokra fordítjuk, akik ezt teljesítményükkel megszolgálják. A Jegesmedvék mindent megnyertek, ezért kétség sem férhetett ahhoz, hogy felsorakozunk mögéjük.Az esemény végén Somogyi Balázs a csapat nevében mondott köszönetet a budapesti székhelyű társaság támogatásáért.

- ÉM-KT -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában