Helyi közélet

2016.02.02. 10:28

Autósoknak kínálta bájait Miskolcon

Miskolc, Edelény, Kazincbarcika, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.

Miskolc, Edelény, Kazincbarcika, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. február 1-jén történt rendőrségi eseményeiből.

Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság N. Ágnes 27 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont nőt a rendőrök 16 óra 30 perckor Miskolcon, a József Attila utcán - védett övezetben - tetten érték, miközben szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedő járművezetőknek. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci-, az edelényi- és a kazincbarcikai rendőrök további négy férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés (lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fentieken túlmenően a miskolci egyenruhások két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. B. Bálint 57 éves miskolci lakos ellen garázdaság, míg B. Csaba 23 éves emődi lakossal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki korábban elfogatóparancsot a Miskolci Járásbíróság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában