Helyi közélet

2016.01.19. 10:08

Színes kultúra-napi összeállítások lesznek Ózdon

Ózd - Számos programmal ünneplik meg ebben az esztendőben Ózdon a Magyar Kultúra Napját.

Ózd - Számos programmal ünneplik meg ebben az esztendőben Ózdon a Magyar Kultúra Napját.

Január 20-án, szerdán a Civil Házban 16 órától tekinthető meg az Ózdi Alkotók és Befogadók munkáiból rendezett tárlat, amelyet Pappné Szalka Magdolna, az ÓMI igazgatója nyit meg. Másnap az Olvasóban ÓMI Képtár IV. címmel folyosótárlatra várják az érdeklődőket.

A program során műsort adnak az Erkel Ferenc Zeneiskola tanárai, köszöntőt mond dr. Kósné Dargai Rita önkormányzati képviselő, az OKSB elnöke. Ezt követően 16.30-tól a XII. Ózd Örökségvédő Festőtábor alkotásaiból nyílt kiállítást tekinthetik meg a látogatók. A délután folyamán fellép az Ózd Városi Vegyeskar, a megjelent vendégeket pedig dr. Vámos Istvánné, Arló nagyközség polgármestere köszönti majd.

Díjak és önálló est

Január 22-én, pénteken délután négy órától, az ünnepi műsor során Riz Gábor országgyűlési képviselő és Janiczak Dávid polgármester szól a megjelentekhez, majd kitüntetődíjakat adnak át. 17 órai kezdettel Fény-Játékok címmel Huszárik Kata és Nagy Anna önálló estjével zárul a program, amelyet Lázár Ervin írásaiból állítottak össze.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában