Helyi közélet

2016.01.17. 19:20

Pásztor Albert a „botrányvideóról”: „Szemét dolog a politika...”

Miskolc - Pásztor Albert, Miskolc korábbi rendőrkapitánya a 2014-es önkormányzati választásokon a baloldali ellenzék polgármesterjelöltje volt.

Miskolc - Pásztor Albert, Miskolc korábbi rendőrkapitánya a 2014-es önkormányzati választásokon a baloldali ellenzék polgármesterjelöltje volt.

Az ominózus miskolci választási „botrányvideóban” a nyilatkozó nyíregyházi vállalkozó egyik állítása az volt, hogy vállalt feladatai között volt Pásztor Albert lejáratása. A videóban lejátszottak egy felvételt is, amely a vállalkozó és Pásztor Albert között folyt a kampány idején.

A „botrányvideó” nyomán megkerestük Pásztor Albertet, aki annyit mondott, hogy ismeri, látta a videót és mindenből látszik, hogy az ő lejáratása volt az egyik az egyik cél. Elmondta, hogy a videón hallható telefonfelvétel valós volt. Pásztor Albert az érintett vállalkozó, Lakatos Miklós ellen feljelentést is tett és két büntetőeljárás is folyamatban van. „Bízom az igazságszolgáltatásban. Nem szeretném megzavarni a nyomozást, ezért nem akarok semmit továbbit mondani erről.”

„Amikor véget ért a kampány és maga a választás egy televízós interjúban azt mondtam: hogy szemét dolog a politika. Most is csak ugyanezt tudom mondani: Szemét dolog a politika.”

ÉM-SZB



Miskolc, Budapest - Tényi István szerint a rendőrségnek meg kell vizsgálni az állítások igazságtartalmát és büntetni a hamis tanúzást.

Miskolc - Bírósághoz fordul az alaptalan vádaskodások miatt Miskolc polgármestere.

Miskolc - Nyilvánosságra került az N1TV videója a neten széles körben, amelyen Lakatos Miklós nyíregyházi vállalkozó részletesen beszámol róla, hogyan vett részt a Fidesz miskolci önkormányzati kampányában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában