Helyi közélet

2015.12.29. 07:41

Veszélyes anyagot szállító kamion borult fel a 26-os főúton

Miskolc, Sajószentpéter - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt a 26-os számú főúton kedden reggel Sajószentpéternél.

Miskolc, Sajószentpéter - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt a 26-os számú főúton kedden reggel Sajószentpéternél.

Egy ecetsavat szállító kamion haladt a sajószentpéteri körforgó felől Miskolc irányába, amikor a jeges úton a kamion tartálya megcsúszott, keresztbe fordult az úton, majd magával rántva a fülkét is, felborult keresztbe a két sávon.

Helyszínen szerzett információink szerint a sofőr könnyebben megsérült, ezért őt kórházba szállították a mentők.

A műszaki mentéshez a kazincbarcikai hivatásos tűzoltókat, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot és a regionális műszaki mentőbázis vegyi konténerét riasztották.

Az út mindkét sávját a járőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a forgalmat Edelény felé elterelték, míg a szállítást végző vállalat a katasztrófavédelmi hatóság közreműködésével az ecetsavat egy másik tartálykocsiba átfejtette, az a környezetbe nem jutott ki.

A rendőrök a munkálatok befejezését követően az útlezárást 17 óra 10 perckor feloldották, az említett időponttól zavartalanul halad a forgalom.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában