Helyi közélet

2015.12.21. 14:53

Újra megjelentek az ünnepi kéregető „kukások” Miskolcon

Miskolc - Lakossági bejelentéseket kapott a MiReHuKöz.

Miskolc - Lakossági bejelentéseket kapott a MiReHuKöz.Az ünnepek előtti időszakban – az ezt megelőző évekhez hasonlóan – ismét megjelentek városunkban a magukat szemétszállítóknak, "szemeteseknek" feltüntető pénzt kéregetők, akik a lakásokba becsengetve a lakókat bosszantják, zaklatják. Ügyfélszolgálatunkra az elmúlt napokban már több alkalommal érkezett bejelentés ebben a témában, ezért felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a MiReHuKöz Nonprofit Kft. dolgozói becsületes munkával a keresetükért megdolgoznak, számukra az e fajta tevékenység tilos, tudatában vannak annak, hogy ez a munkahelyük elvesztésével járna, ezért az ilyen cselekedetektől elhatárolják magukat. Munkavállalóink MiReHuKöz Nonprofit Kft. logóval ellátott munkaruhával rendelkeznek, így az azonosításuk nagyon könnyen megtörténhet bárki részéről.

Kollégáink a fenti ürüggyel biztos, hogy nem keresik meg Önöket, ezért kérjük, ha ilyen eset előfordulna, azonnal értesítsék ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségeken:

  • Cím: 3527 Miskolc, József Attila utca 53.
  • Telefon: 46/ 200-178, 46/200-179 Fax: 46/200-177
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában