Helyi közélet

2015.12.25. 14:07

Interjú: Mattan

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a magyar élvonalból <a href="https://m.facebook.com/mattandj/" target="_blank">Mattan</a> volt, aki sok érdekességgel szolgált az olvasóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere a magyar élvonalból Mattan volt, aki sok érdekességgel szolgált az olvasóknak.

Szabi: Milyen volt az idei éved és mi várható még a hátralevő hétben?

Mattan: Szia Szabi! Köszönöm szépen, remekül alakult a 2015-ös évem. Három party-sorozatnak lehettem a rezidens lemezlovasa és segíthettem ezeknek a szervezésében, ami óriási öröm számomra és nagyon hálás vagyok érte Mindenkinek. Emellett az önálló estem a Deep Experience is felbukkant párszor ebben az éveben, amely kifejezetten a mélyebb muzsikákra épül.

Ami a hátralévő bulikat illeti a következő másfél hétben, december 25-én jön a Blackout Xmas Balatonfüreden a Club Helkában, utána pedig a Music Impression Classic partyt zárom majd Székesfehérváron az Albabar-ban. A Szilveszter szintén Balatonfüreden lesz, ahol a megújult Club Mauro-ban játszok majd. Emellett az új évet január másodikán egy pótszilveszteri bulival indítom Veszprémben az Expresszóban.

Szabi: Mit lehet tudni ezekről a helyekről és az ottani bulikról, ahol rezidens vagy?

Mattan: A Blackout több mint egy éve indult Balatonfüreden a Club Helkában. Másfél vagy két havonta kerül megrendezésre. kivétel volt ezalól a decemberi hónap, amikor 2 bulit is szerveztünk. Ezeken 7-8-9 lemezlovas is játszik egy alkalommal. A hazai élvonal szinte valamennyi lemezlovasa fellépett már rajta és márciusban vendégül láttuk Sinisa Tamamovic-ot és Mladen Tomic-ot is.

A Music Impression szintén egy éves szülinapját ünnepelte az ősszel. Havonta kerül megrendezésre Székesfehérváron az Albabar-ban, ahol szintén hazai élvonalbeli DJ-k teszik tiszteletüket hónapról hónapra.

Az Expresszó Klub bulik pedig egy igazi paradicsomnak számítanak minden elektronikus zene kedvelőnek Veszprémben, hiszen hétről hétre kerülnek megrendezésre az új Expresszóban. A szakma nagyjai fordulnak meg itt is a szcénából, ami pillanatok alatt a kedvence lett minden DJ-nek technikai felszereltségének és adottságainak köszönhetően. Itt a 2016-os tavaszi szezonban, havi egy alkalommal játszom majd.

Szabi: Tervek?

Mattan: Szeretnék továbbra is azon dolgozni, hogy a rezidens klubestek még sikeresebbek legyenek.

Szabi: Köszönöm Máté, további sikereket!

Mattan: Köszönöm szépen Szabi és további sok sikert kívánok Neked is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában