Helyi közélet

2015.11.06. 13:07

Nem volt rablás Miskolcon, a pénzszállító sofőrje lett öngyilkos

Miskolc - „A Szinvapark parkolójában – meg nem erősített információk szerint – megpróbáltak kirabolni egy pénzszállító autót tegnap (csütörtökön - a szerk.) este 20 óra és 20.30 között” – kaptuk a hírt egy a környéken lakó olvasónktól, aki képekkel is illusztrálta a bejelentését.

Miskolc - „A Szinvapark parkolójában – meg nem erősített információk szerint – megpróbáltak kirabolni egy pénzszállító autót tegnap (csütörtökön - a szerk.) este 20 óra és 20.30 között” – kaptuk a hírt egy a környéken lakó olvasónktól, aki képekkel is illusztrálta a bejelentését. Mint megírta, öt rendőrautó és egy mentő volt a helyszínen. Reggel már csak két fehér folt volt a pénzszállító autó helyének két oldalán, amit aztán – mint írta – „gyorsan el is sikáltak”.

Dobi Tamástól, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől az eset után érdeklődve azt tudtuk meg, hogy szó sem volt bűncselekményről, a rendőrség – mint elmondta – államigazgatási eljárásban vizsgálja az esetet. A helyszínen járva tudtuk meg, hogy az ominózus pénzszállító autó egyik alkalmazottja – tudomásunk szerint a vezetője – követett el öngyilkosságot a helyszínen. Ezért láthatott olvasónk rendőrautókat és mentőt is a parkolóban.

ÉM-SZB



Figyeljünk önmagunkra és a környezetünkben élőkre!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van,

hívja mobilról is a

116-123

ingyenes, lelki elsősegély számot!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában