Helyi közélet

2015.11.26. 11:12

Négy körözött férfit is elfogtak Borsodban

Edelény, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. november 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. november 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2015. november 25-én a miskolci rendőrök három, míg a kazincbarcikai járőrök egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. K. József 25 éves és B. Péter 21 éves lakcím nélküli férfiak ellen a Miskolci Járásbíróság, K. Roger 44 éves hajdúhadházi lakossal szemben a Hajdúszoboszlói Járásbíróság, míg B. József 24 éves kazincbarcikai lakos ellen a Kazincbarcikai Járásbíróság garázdaság, illetve kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki korábban elfogatóparancsot.

Ideiglenes megelőző távoltartást a Mezőkövesdi-, az Ózdi-, a Tiszaújvárosi- és az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában