Helyi közélet

2015.11.17. 11:07

Kovácsvágási gyilkosság: új tárgyalás

Miskolc - A Debreceni Ítélőtábla hatályon kívül helyezte az ítéletet.

Miskolc - A Debreceni Ítélőtábla hatályon kívül helyezte az ítéletet.Kedden kezdődik a „kovácsvágási gyilkosság” új eljárása a Miskolci Törvényszéken „nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés” bűntette miatt. A négy évvel ezelőtti bűncselekmény vádlottja részegen a 81 éves néni házához ment és a szúnyoghálót leszakítva bemászott a házba. A házban egyedül élő idős nőt megverte, nyakcsigolyáját eltörte. A nő a helyszínen meghalt. A támadó 400 ezer forintot, 3–4 üveg aszúbort vitt magával, majd hazament és lefeküdt.

Első fokon 18 év fegyházbüntetést kapott a férfi, de a Debreceni Ítélőtábla megalapozatlanság miatt hatályon kívül helyezte az ítéletet, és további bizonyítási eljárás lefolytatását írta elő.

ÉM-SZB


Debrecen - Megalapozatlanság miatt hatályon kívül helyezte a kovácsvágási emberölés ügyében hozott elsőfokú ítéletet a Debreceni Ítélőtábla hétfőn, és új eljárás lefolytatására utasította a Miskolci Törvényszéket, amely a vádlottat korábban 18 év fegyházra ítélte - tájékoztatta a táblabíróság szóvivője az MTI-t. tovább »

Kovácsvágás - Három évvel a tragédia után kezdenek megnyugodni a kedélyek. tovább »

Miskolc - A vád szerint pénzéért verte agyon az idős asszonyt a vádlott. tovább »

Miskolc - Vádat emelt a főügyészség a a kovácsvágási emberölés gyanúsítottja ellen. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában