Helyi közélet

2015.11.25. 17:20

Jubileumi ünnepség Kazincbarcikán

Kazincbarcika - Jubileumi gálaműsorral ünnepelte fennállásának 35. évfordulóját nemrégiben a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Ádám Jenő Tag­iskolája – adta hírül az Opont.

Kazincbarcika - Jubileumi gálaműsorral ünnepelte fennállásának 35. évfordulóját nemrégiben a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola Ádám Jenő Tag­iskolája – adta hírül az Opont. Az ünnepség az iskola volt és jelenlegi tanulóinak műsorával kezdődött, majd az iskola két kórusa adott elő egy Ádám Jenő-művet. Ezután Mata Attiláné, a Pollack Mihály Általános Iskola igazgató­helyettese mondott ünnepi köszönőt. Az Ádám Jenő tagiskola vezetője beszédében elmondta, hogy erre az ünnepre már tavaly óta készülnek különböző színes programokkal. A beszédet követően emlékeztek a volt tanárokra, vezetőkre, akik már nincsenek köztünk, és virággal köszöntötték a volt igazgatókat és Fürjes-Gáborné Csépányi Ágnes jelenlegi igazgatót. A gálaest a köszöntőket követően az iskolások műsorával folytatódott. Az este során fellépett a kis- és a nagykórus, de fuvola-­előadás, versek is hallhatóak voltak. A programot az alsós tornászok bemutatója és régi tanítványok Operakalandja is színesítette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában