Helyi közélet

2015.11.27. 12:46

Interjú: Fábian Juli & Zoohacker

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei Fábian Juli & Zoohacker voltak, akik többek között meséltek az idei évükről, és jövőbeli terveikről is az olvasóknak.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnerei Fábian Juli & Zoohacker voltak, akik többek között meséltek az idei évükről, és jövőbeli terveikről is az olvasóknak.

Szabi: Milyen volt számotokra 2015?

Fábián Juli & Zoohacker: Nagyon sűrű, és nagyon jó évünk volt az idei. Júniusban megjelent nagylemezünk "Shine" címmel, mely remek fogadtatásban részesült mind a szakma, mind a közönség részéről. Megjelenés óta pedig végigturnéztuk vele az országot. Hogy csak a kiemelt fellépéseket említsük, játszottunk a VOLT fesztiválon, a Veszprémi utcazene feszten, a Campuson, de a Paloznaki jazz piknik is hatalmas élmény volt éppúgy, mint a Szigetes történet. Mindenhol szerették az emberek ami nagy öröm számunkra. De az ősz sem ült le, hiszen a Mom parkban volt egy elég nagy bulink és néhány napja a Klebelsberg kúriában is felléptünk, most pedig Miskolc és Művészetek Háza amit régóta vártunk már. :)

Szabi: Új megjelenések, album mikor várható?

Fábián Juli & Zoohacker: Jelenleg úgy vagyunk vele, hogy nem feltétlen albumokban gondolkozunk, hanem ahogy eddig is tettük, olyan számokat próbálunk írni, melyek számunkra kedvesek, szeretjük őket,és amint ezek szépen gyűlnek, akkor lehet akár új albumról is beszélni. Folyamatosan alkotunk, vannak friss ötletek szóval jövőre akár kislemez formájában, vagy kisebb csomagonként, de megjelenünk és klipek is várhatóak, hisz ezen a téren egy pici lemaradásban vagyunk.

Szabi: Mint Fábián Juli dolgozol mással is?

Fábián Juli: Ez a fő csapásom, amit Zooval viszünk. Régebben több dolgot is csináltam egyidejűleg. Volt a jazz vonal, aminek most is adózom néha Gyárfás Istvánnal, de egy-két big band meghívásnak is eleget teszek. Jártam Londonban, ahol magyar és külföldi zenészekkel volt egy remek koncertünk, ezenkívül jártuk Berlinben a Random Trip formációval, ami szintén nagyon kellemes élményeket adott.

Szabi: Tervek?

Fábián Juli & Zoohacker: Lesz egy fontos évadzáró bulink december 19-én az Akváriumban, ahol rajtunk kívül vendégművészek is színesítik majd az estét. A jövőben pedig szeretnénk még koncepciózusan koncentrálnia saját kis közös szakmai életünkre.

Szabi: Köszönöm, további sikereket Nektek!

Fábián Juli & Zoohacker: Köszönjük Szabi!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában