Helyi közélet

2015.11.30. 11:22

Autósoknak kínálta bájait Miskolcon

Alsózsolca, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sajóhídvég, Sátoraljaújhely – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. november 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

Alsózsolca, Kazincbarcika, Miskolc, Ózd, Sajóhídvég, Sátoraljaújhely – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. november 29-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. november 29-én négy személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. E. 27 éves alsózsolcai lakossal szemben. Az eljárás alá vont nőt a rendőrök 19 óra 30 perckor Miskolcon, a Bajcsy-Zsilinszky Endre utcán - védett övezetben - tetten érték, miközben szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedő járművezetőknek. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A sátoraljaújhelyi-, a kazincbarcikai és az ózdi rendőrök további egy-egy férfival szemben garázdaság, járművezetés az eltiltás hatálya alatt, illetve tulajdon elleni szabálysértés (falopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a miskolci egyenruhások két elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. K.T. 19 éves sajóhídvégi lakos ellen a Miskolci Járásbíróság, míg M. Gyula 40 éves miskolci lakossal szemben a Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki korábban elfogatóparancsot.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában