Helyi közélet

2015.10.16. 14:21

Videó: Hölgyeim, mit szólnának egy ilyen lánykéréshez?

Felsőtárkány, Miskolc - Giccsesebbnél giccsesebb lánykérésekkel van tele a videómegosztó, de ilyet még soha nem láttunk. Lehet azért, mert elfogultak vagyunk, ha Alfákról van szó?

Felsőtárkány, Miskolc - Giccsesebbnél giccsesebb lánykérésekkel van tele a videómegosztó, de ilyet még soha nem láttunk. Lehet azért, mert elfogultak vagyunk, ha Alfákról van szó?


Debrecen - Úgy látszik, a Nagyerdő megihleti az ifjú szerelmeseket, a lenti felvételen Zsuzsi és Imi életének nagy pillanata látható. És hogy mit válaszolt a lány az egyik legfontosabb kérdésre? A videóból kiderül! tovább »

A következő pillanatokat lehet romantikusnak tervezték, de legtöbbjük inkább csak nevetséges. tovább »

Vaja - Tamás és barátai 1008 árvácskából formázták meg a nagy kérdést. tovább »

Debrecen - Varga Zsolt nem olyan régen megkérte párja kezét, ám ennek nem akármilyen módját választotta. A lányt barátnője elcsalta a moziba, ők pedig előtte pár hónappal leforgattak egy lánykérő filmet, amit a mozielőzetesek közé raktak be. Annyit elárulunk, hogy a történet happy enddel végződött. tovább »

Miskolc - A 23 esztendős miskolci Jakab Ádám nem mindennapi módját választotta a lánykérésnek. A Nyíregyházi Főiskola sportszerevező szakos hallgatója a múlt vasárnap lezajlott Diósgyőr – Újpest Magyar Kupa döntőn barátai segítségével feszítette ki egy molinót, amin az alábbi szöveget olvashatta a stadion 20 ezres közönsége: "Szandi! Hozzám jössz feleségül?" tovább »

Olvasónk, Bartha Ádám küldte el nekünk lánykérésének videóját. tovább »

Miskolc - A Don Giovanni próbáján kérte meg immár menyasszonya, Nánási Helga kezét – a lány számára meglepetésként – László Boldizsár énekes. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában