Helyi közélet

2015.10.12. 18:26

Szurkálás Hernádkakon - Csavarhúzóval támadott a fiú

Hernádkak, Miskolc - Apjával és bátyjával indult vissza bosszút állni.

Hernádkak, Miskolc - Apjával és bátyjával indult vissza bosszút állni.

Életveszélyt okozó súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 14 éves hernádkaki fiúval szemben. Mint megtudtuk, múlt szombaton késő este egy helyi fiatal férfi és barátai Hernádkak egyik utcájában vitába keveredtek egy 14 éves fiúval és annak ismerősével. A vitát követően a 14 éves fiú hazament és 17 éves testvérét, illetve édesapját hívta segítségül, akikkel a helyszínre visszatérve verekedést kezdeményeztek.

Mellkason szúrta

Az inzultus során a 14 éves fiatalkorú egy csavarhúzóval mellkason szúrta az egyik jelenlévő helyi fiatalembert, akit a mentők később életveszélyes sérüléssel szállították kórházba.

A rendőrök aaz apát és 17 éves fiát garázdaság vétség, míg a 14 éves fiút életveszélyt okozó súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Utóbbit őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására az ügyészségen.

ÉM-SZB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában