Helyi közélet

2015.10.02. 00:11

Szombaton folytatódik a diósgyőri ultrák gyűjtése

Miskolc - A tavaszi akcióhoz hasonlóan ismét adománygyűjtést szerveznek a diósgyőri szurkolók a kárpátaljai magyarok részére. A DVTK úgy döntött, megduplázza a szurkolók által összegyűjtött adományt. Szombaton folytatódik a gyűjtés.

Miskolc - A tavaszi akcióhoz hasonlóan ismét adománygyűjtést szerveznek a diósgyőri szurkolók a kárpátaljai magyarok részére. A DVTK úgy döntött, megduplázza a szurkolók által összegyűjtött adományt. Szombaton folytatódik a gyűjtés.

"Kérünk mindenkit, lehetőségéhez mérten segítsen. Most minden forint duplán számít, hiszen a mérkőzések előtt összegyűjtött adomány nagyságától függetlenül, a DVTK ugyanakkora összeggel segíti majd az akciót, mint amit szurkolóink adományoztak" - olvasható a DVTK közleményében.

"Az utóbbi hónapok bel- és külpolitikai eseményei kiszorították a figyelem középpontjából az Ukrajna keleti felében zajló eseményeket. A fegyverek nem halkultak el, a sorozások nem álltak le, a gazdasági krízis egyre súlyosabb és hamarosan az időjárás is hatalmas terheket rak majd a határ túloldalán élő honfitársainkra" – olvasható a Szervezett Szurkolói Csoportok közleményében.

Éppen ezért a diósgyőri ultrák, a tavaszihoz hasonló adománygyűjtést szerveznek a DVTK - PAFC valamint a DVTK - Haladás mérkőzések előtt. A befolyt összegből élelmiszercsomagokat állítanak össze, valamint tűzifát vesznek, amiket a Kárpátaljai Református Egyház segítségével juttatnak el elsősorban Halábor település rászorulóinak.

A gyűjtés időpontja:

  • 2015. október 3. szombat (DVTK - Haladás)
  • A gyűjtés helyszíne:

  • A Diósgyőri Stadion beléptető kapui

  • Számlaszámra is várják a felajánlásokat

    Azok számára, akik személyesen nem tudják támogatni a kárpátaljai magyarok részére meghirdetett gyűjtésünket a Magyar Református Szeretetszolgálattal együttműködve október 5-ig lehetőséget biztosítunk, hogy célzott gyűjtés keretében a megadott számlaszámra utalják felajánlásukat.

    Magyar Református Szeretetszolgálat Közhasznú Alapítvány

    Számlaszám: 10702019-85008898-51100005

    IBAN: HU67 1070 2019 8500 8898 5110 0005

    SWIFT-kód: CIBH HU HB

    A közleménybe kérjük, hogy írják be: kárpátalja-miskolc

    Kérünk mindenkit, hogy lehetősége szerint támogassa a kezdeményezést!


    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában