Helyi közélet

2015.10.15. 10:48

Az utcán fogták el a szesztolvajokat Tarcalon

Edelény, Encs, Miskolc, Ózd, Szerencs, Tarcal, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

Edelény, Encs, Miskolc, Ózd, Szerencs, Tarcal, Tiszaújváros - Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 14-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. október 14-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság B. László 42 éves és M. R. Ilona 38 éves tarcali lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyek 12 óra 25 perckor az egyik tarcali üzletből szeszes italt tulajdonítottak el. A bolti eladók a lopást észlelve értesítették a rendőröket, akik a már a helyszínről eltávozott tolvajokat az utcán fogták el. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az ózdi, a tiszaújvárosi és az encsi rendőrök további egy-egy személlyel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve garázdaság szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a szerencsi és az edelényi járőrök egy-egy személlyel szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fentieken túlmenően a tiszaújvárosi rendőrök egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további két esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában