Helyi közélet

2015.10.22. 09:48

Autósoknak kínálta bájait a borsodi asszony

Emőd, Mezőkeresztes, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 21-én történt rendőrségi eseményeiből.

Emőd, Mezőkeresztes, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 21-én történt rendőrségi eseményeiből.A megyében a Miskolci Rendőrkapitányság 2015. október 21-én két személyt vett szabálysértési őrizetbe.

Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság S. Imréné 44 éves mezőkeresztesi lakossal szemben. Az eljárás alá vont nőt a rendőrök 12 óra körüli időben Emőd egyik külterületi útszakaszán tetten érték, miközben szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedő járművezetőknek. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci rendőrök további egy személlyel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci járőrök egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

A fenti eseteken túlmenően az ózdi egyenruhások további egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött férfit fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában