Helyi közélet

2015.10.24. 08:44

Adománygyűjtéssel az anyákért és a babákért

Miskolc - A B.-A.-Z. Megyei Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának felszereltségét segítő akciót indítottak csütörtökön útjára.

Miskolc - A B.-A.-Z. Megyei Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályának felszereltségét segítő akciót indítottak csütörtökön útjára. A B.-A.-Z. Megyei Fidesz újraszerveződött Női Tagozata a megyei kórház főigazgatójával, illetve a szülészeti osztály vezetőjével egyeztetve azt tűzte ki céljául, hogy minél magasabb összeget igyekeznek adományok révén összegyűjteni egy olyan megfigyelőrendszer beszerzéséhez, amely a baba-mama közti életfunkciókat vizsgálja a vajúdástól a születésig. A beszerzési ár hozzávetőleg 17 millió forint. Az adománygyűjtéshez mind magánszemélyek, mind vállalkozók hozzájárulhatnak, tetszőleges értékű felajánlással.

A hozzájárulásokat a „Borsod-Abaúj-Zemplén Megye Újszülöttjeiért Alapítvány” számlaszámára – amely a kórház saját kezelésű alapítványi számlája – lehet elküldeni október 22-től december 18-ig. A számlaszám a következő: 10300002-10636317-49020011. Az adományösszeg hivatalos átadásának várható időpontja: december 21.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában