Helyi közélet

2015.10.21. 17:07

A harsányi iskolások üzemlátogatása

Harsány - A Harsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola 7. és 8. osztályos diákjai üzemlátogatáson vettek részt nemrégiben a Framest Hungary Kft. harsányi telephelyén. 

Harsány - A Harsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola 7. és 8. osztályos diákjai üzemlátogatáson vettek részt nemrégiben a Framest Hungary Kft. harsányi telephelyén. A program a miskolci munkaügyi központ szervezésében valósult meg. A cél az volt, hogy a pályaválasztás előtt álló tanulók érdeklődését felkeltsék a különböző szakmák iránt.

A gyerekeknek tartott tájékoztatóból kiderült, hogy a cég fő profilja mezőgazdasági gépek és egyéb talajművelő eszközök gyártása. Ezután a tanulókat körbevezették a telepen, és különféle munkakörökkel ismerkedhettek meg. A tervező gépészmérnök, lakatos, hegesztő, raktáros és targoncás munkáján kívül az adminisztratív jellegű állásokba is betekintést nyerhettek a gyerekek.

ÉM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában