Helyi közélet

2015.09.06. 10:12

Olvasónk küldte: Furcsa és ijesztő hangok a reggeli vihar után

Miskolc, Szirmabesenyő - "<em>Nagyon furcsa és ijesztő volt, sosem hallottam még ilyet, és fogalmam sincs hogy ez honnan jöhetett. Az egész körülbelül 10 percig tarthatott. Mikor elállt a fémszerű hang, villámlott és dörgött egyet-egyet</em>" - különleges jelenséget észlelt szirmabesenyői Olvasónk a reggeli eső után a minap. 

Miskolc, Szirmabesenyő - "Nagyon furcsa és ijesztő volt, sosem hallottam még ilyet, és fogalmam sincs hogy ez honnan jöhetett. Az egész körülbelül 10 percig tarthatott. Mikor elállt a fémszerű hang, villámlott és dörgött egyet-egyet" - különleges jelenséget észlelt szirmabesenyői Olvasónk a reggeli eső után a minap. 

"Csütörtökön este a szokásos híradót követve, az időjárást figyelve, mondták éjszakára a viharokat, zivatarokat. Péntek hajnalban felkeltem olyan fél 3 tájban, mert enyhén dörgött, villámlott. Na de ez csak egy-kettő lehetett, mire elkezdett szakadni az eső. Természetesen esőt megelőzően bezártam az ablakokat, mint ahogyan ezt tenni szoktuk. Visszafeküdtem az ágyamba és hirtelen elállt az eső, kb. 1 perc után. Ezután furcsa vadászgépet hallottam ahogyan gyorsan elrepül (valószínűleg nem az volt), de nem volt erős hangja. Utána egyfajta harsona hangot kezdtem el fülelni, először csak enyhén, majd egy kicsit erősödött. Ez a harsona hang változott enyhébb, fémes sípoló hangra. Nagyon furcsa és ijesztő volt, sosem hallottam még ilyet, és fogalmam sincs hogy ez honnan jöhetett. Az egész körülbelül 10 percig tarthatott. Mikor elállt a fémszerű hang, villámlott és dörgött egyet-egyet. Reggel mikor felébredtem, gondolkoztam hogy mi lehet ez, vajon csak képzelődtem-e? Be is kapcsoltam a laptopot, megnézni hogy előfordult e már ilyen jelenség. Mikor megtaláltam egy cikket hogy a nyáron Debrecenben is volt ilyen, akkor tudtam már hogy nem képzelődök. Vajon mitől lehet ez a hang? Honnan jöhet és mi gerjeszti?"

- B.G., Szirmabesenyő -


Egy kísértetiesen hasonló videó az Olvasónk által leírt esethez:


" data-width="500">

">Szerinted mi okozhatta a különleges hangokat? Olvasónk küldte: Furcsa és ijesztő hangok a reggeli vihar után...



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában