Helyi közélet

2015.09.20. 18:49

Nem kacsa: kacsák úsztak a Szinván

Miskolc - Több mint 1100 gumikacsa versenyzett a Szinva egy szakaszán, értékes nyereményekért a III. Miskolci Helynekem Kacsanapon, szombaton.

Miskolc - Több mint 1100 gumikacsa versenyzett a Szinva egy szakaszán, értékes nyereményekért a III. Miskolci Helynekem Kacsanapon, szombaton.

Az ötszáz forintért vásárolható gumikacsákat más-más számmal látták el, majd tulajdonosaik regisztrálása után begyűjtötték „őket. A versenybe szállók között minden korosztály képviseltette magát, s mindannyian képesek voltak kivárni a nem rövid sorukat, s a kacsák lassan induló menetét is. Az első helyezett, egy fiatal pár, már most tervezheti - a RadioM jóvoltából - a jövő évi, tíznapos, kétszemélyes sapanyolországi nyaralását. De a következő 49 "beúszó" tulajdonosa is értékes jutalmat kapott. Sőt, megtarthatták maguknak a nyerő gumikacsát!

S bár a kacsaúsztatás vonzotta a legnagyobb tömeget, nem csupán ebben merült ki a Kacsanap. Az egy délutánra és estére Kacsa korzóvá lett Szinva teraszon volt kacsás játszóház, lehetett falatozni kacsás ételeket, sőt hörpinteni „kacsakoktélt” is. A nap Barbi & Jancsó Acoustic Duo koncerttel ért véget.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában