Helyi közélet

2015.09.23. 18:11

Legyen a fűtőműben Csodák Palotája?

Miskolc - Olvasóink küldik az ötleteket a Science helyére, van aki öregek otthonát vizionál oda, van aki egy miskolci Csodák Palotáját képzel el az épületbe. És van aki Waczak szállót.

Miskolc - Olvasóink küldik az ötleteket a Science helyére, van aki öregek otthonát vizionál oda, van aki egy miskolci Csodák Palotáját képzel el az épületbe. És van aki Waczak szállót.

Manapság egyre nagyobb igény mutatkozik az öregotthonok iránt. Tehát szerintem egy ilyen "létesítmény" el férne még Miskolcon. Bár a helyszín választás nem éppen a legmegfelelőbb, de ha igény van rá, akkor miért ne.

Szerintem Műszaki Fejlesztési központ legyen és valami multi cégnek oda kell adni 20 évre bérbe. Ott az egyetem közel, van az épületben hely, kb 300 M kellene rákölteni és meg van oldva minden.

Csodák Palotája?

Csodák Palotája. Hasonló, mint Budapesten,sőt még több érdekes fizikai és kémiai csodát lehetne bemutatni.Már csak ha az egyetem potenciálját nézzük is.Biztos nagyon sok család és iskolák is elhoznák a gyerekeket,nem csak Miskolcról,hanem borsodból és a környező megyékből is. A játékosan megszerzett tudás biztosan megmarad és biztos lesz akit ez indít el a tudomány világa felé.

Ott az Egyetem, óriási élettel, szórakozni vágyó egyetemistákkal. Evidens, hogy egy Gigaklubbot lehetne létrehozni, rábízni az egyetem tanulóira, hogy rendezzék be, evő-ivó-táncikáló-neadjisten relaxáló pontokkal és hajrá. Pár év múlva országos látogatottságú zarándokhellyé válna. Csak pénzéhes vállalkozóra és politikusra ne bízzák, mert akkor hamvában holt az ötlet.

És végül

Waczak szálló. A kandi kamerák utólagos beépítése már nem teher. Ha a Miskolci Tv közvetítene onnan, akkor országossá nöhetne. Nem nehéz megtalálni a megfelelő személyzetet.

Imádom Tengelenti festményeit.

BOON


var __machform_url = http://imdigital.hu/machform/embed.php?id=10719 ;

var __machform_height = 672;


Miskolc - Science Múzeum nem lesz Miskolcon, de a felállványozott fűtőművet még építik. tovább »

Lehet-e egyébként csak így, leállítani egy nagyberuházást, azt hajtogatva: „zárt ülésen döntöttünk”, „zárt ülésen döntöttünk”? Elegendő-e üzenetnek, hogy a város kezdeményezésére a NAV vizsgálatot folytat, és majd ha annak vége, mondunk valamit, mi legyen az épülettel? ​Bujdos Attila írása. tovább »

Miskolc - Közel tízéves történet zárult le azzal, hogy szeptember 10-én dr. Kriza Ákos polgármester bejelentette, eláll a város a Science Múzeum megvalósításától, az erről szóló nyilatkozatot még augusztusban írták alá az Emberi Erőforrások Minisztériumával. tovább »

Miskolc - Többször beszámoltunk arról, hogy a Science Múzeum projekttől végképp elállt a városvezetés. Az erről szóló nyilatkozatot még augusztusban írták alá az Emberi Erőforrások Minisztériumával. De mi legyen az épülettel? Írja meg nekünk! tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában