Helyi közélet

2015.09.09. 10:11

Interjú: Hooligans

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Kiss Endi, a Hooligans zenekar dobosa volt, aki sok érdekességet megosztott a miskolci hallgatókkal.

Miskolc - Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Kiss Endi, a Hooligans zenekar dobosa volt, aki sok érdekességet megosztott a miskolci hallgatókkal.

Szabi: Hogyan telt a nyár?

Kiss Endi - Hooligans: Iszonyú sok helyre eljutottunk, estünk-keltünk ilyen értelemben. Nincs okunk panaszra egy remek nyári szezont zártunk, és teljes gőzzel megyünk neki az ősznek. Voltak persze nyáron olyan kiemelkedő rendezvények számunkra, mint például szülővárosunkban Szerencsen a csokifesztivál vagy a miskolci koncert, hiszen Borsod megye nekünk mindig Borsod megye marad. Ugyanakkor a legkisebb településtől a legnagyobb fesztiválig mindenhol szeretünk zenélni a mindig lelkes közönségünknek.

Szabi: Zenei téren várható újdonság?

Kiss Endi - Hooligans: Nagyon sok! A lényeg, hogy mi a 19 -es járattal járunk mostanában, vagyis ez a neve annak a turnénak ami éppen zajlik, hiszen 19 éves a zenekar. Október 17-én pedig újra megjelenik az első lemezünk ( Nem hall, nem lát, nem beszél ) négy új nótával kiegészítve amit Tóth Tibi barátunknak köszönhetünk. Pályánk elején egyik nagy lemezkiadó sem akart velünk foglalkozni, így az első korongunkat egy barátommal közösen létrehozott cégen keresztül adtuk ki vagy két-háromezer példányban, azaz magánkiadásban. Továbbra is nagyon sok embert érdekel az a lemez, és sokaknak teljesen friss az anyag. Ezért azt találtuk ki, hogy újra megjelentetjük. Jövőre leszünk húszévesek, ennek okán megjelenik rólunk egy könyv és egy hatalmas Aréna-koncertre készülünk (2016) december 29-én. Tehát az előttünk álló másfél évre már biztos terveink vannak, de azt is tudjuk, utána mit akarunk. Idén december 26-án viszont lesz újra egy szimfonikus koncert amit már tavaly is csináltunk,az volt az első,most pedig jön a második ahol ismét velünk lesz a Magyar virtuózok kamarazenekar.

Szabi: Tervek?

Kiss Endi - Hooligans: A négy új dal közül kettőhöz is csinálunk klipet, és már vettünk is fel anyagot ami úgynevezett koncert videó lesz a közönséggel és némi kulisszatitkokkal, hogy mit csinálunk olyankor amikor nem a színpadon vagyunk fent. Készülünk a fellépésekre jövőre pedig 20 éves jubilálás vagyis kösse fel mindenki a gatyáját! :)

Szabi: Köszönöm Endi,további sikereket Nektek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában