Helyi közélet

2015.09.24. 12:15

Gazdanap Szendrőben

Szendrő - Immár harmadik alkalommal rendezik meg Szendrőben szeptember 26-án, szombaton a gazdanapot, melynek helyszíne a Strandrét lesz.

Szendrő - Immár harmadik alkalommal rendezik meg Szendrőben szeptember 26-án, szombaton a gazdanapot, melynek helyszíne a Strandrét lesz. A program 9 órától a traktoros felvonulással indul, majd 11 órakor kezdődik a főzőverseny. 14 órától kezdődnek a kulturális programok: az Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti Iskola ifjúsági zenekarának műsor-összeállítása, a Százszorszép Majorette Csoport műsora, a szendrői Népdalkör műsora, a rátkai Schwarzwald Hagyományőrző Egyesület műsora. 18 órától a Pacsirták, 19 órától Fehérvári Gábor Alfréd, a Rising Star versenyzője lép színpadra, majd 20 órától a Vaga Banda Tűzszelídítők bemutatója következik, 20.30-tól pedig az Összetartozás Lángja lobban fel. A rendezvény ideje alatt lesz többek között kézműves bemutató és vásár, állatbemutató és -simogató, népi játszótér, falvédő-­kiállítás, lovaglás, ugrálóvár is. Újra megrendezik a „Paraszt olimpiát” háromfős csapatok részvételével, illetve szakmai kiállítók is lesznek.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában