Helyi közélet

2015.09.23. 18:22

Első fokon fegyház a Tatár Iván-ügyben

Miskolc - Bűnösnek találta a vádlottakat a Miskolci Törvényszék.

Miskolc - Bűnösnek találta a vádlottakat a Miskolci Törvényszék.

Az első rendű vádlott, R. D. 13, tettestársa, Cs. J. 12 év fegyházbüntetést kapott első fokon a Tatár Iván brutális megverése miatti büntetőügyben. A Miskolci Törvényszék dr. Dósa Ágnes által vezetett büntetőtanácsa különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete bűntette miatt szabta ki az ítéletet. Az ügy harmad- és negyedrendű vádlottját, akik ellen segítségnyújtás elmulasztásának vétsége volt a vád, 1 év próbaidőre bocsátották. Tatár Iván miskolci gitárművészt – minden különösebb ok nélkül – 2012 március 29-én este brutálisan megverték az avasi temetőben.

Maradandó a károsodása

Az orvosszakértő szerint életét az mentette meg, hogy járókelők viszonylag rövid idővel a bűncselekmény után megtalálták és kórházba szállították. A férfi hosszú ideig kómás állapotban volt, sérülései maradandóak, ma sem képes teljes értékű életet élni.

Az ítélet ellen a vádlottak és védőik fellebbezést jelentettek be, az ügyész pedig három napot kért.

ÉM-SZB


Miskolc - Két hét múlva elsőfokú ítélet várható a Tatár Iván megverése miatt indult büntetőügyben. tovább »

Miskolc - Három év után befejezéséhez közeledik a Tatár Iván brutális megverése miatti ügy. tovább »


Miskolc - Helyszíni tárgyalást tartott a Miskolci Törvényszék dr. Dósa Ágnes vezette tanácsa annak a négy fiatalembernek ügyében, akik ellen Tatár Iván, a Miskolc-szerte ismert gitárművész három évvel ezelőtti megtámadásával kapcsolatban emelt vádat a főügyészség. tovább »

Miskolc - Különös tartalmú vallomást tett az egyik tanú a gitárművész megtámadóinak tárgyalásán. tovább »

Miskolc - Elkezdődött hétfőn reggel a Miskolci Törvényszék dr. Dósa Ágnes vezette tanácsa előtt annak a két fiatalembernek a büntetőpere, akiket azzal vádolt meg a főügyészség, hogy két évvel ezelőtt, egy tavaszi éjszakán különös kegyetlenséggel kíséreltek meg megölni egy férfit. tovább »

Miskolc, 2014. április 23., szerda (MTI) - Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség két férfi ellen, akik az eszméletvesztésig vertek és acélbetétes bakanccsal rugdostak egy miskolci zenészt még 2012-ben az Avasalján - közölte a főügyészség szóvivője szerdán az MTI-vel. tovább »

Hejőbába - Mi van Tatár Ivánnal? A férfival, akit tavaly az avasi temetőnél vertek félholtra? Arról értesültünk: pár hete átkerült a Hejőbábai Pszichiátriai Otthonba. Meglátogattuk... tovább »

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában