Helyi közélet

2015.08.01. 10:24

Újra itt a triatlonünnep Tiszaújvárosban

Tiszaújváros - Elkezdődnek a különböző programok, esténként koncertek a városközpontban.

Tiszaújváros - Elkezdődnek a különböző programok, esténként koncertek a városközpontban.

Augusztus 1. és 9. között tart Tiszaújvárosban a 17. TVK Triatlon Nagyhét. Amint az már megszokott, ezen kilenc nap alatt nem csak a sport játssza a főszerepet a Tisza-parti településen. Ma, szombaton délelőtt 10 órától rendezik meg a XI. Vörösmarty Kupa és V. országos RC hajó találkozót. 17 órától az Ildi Rider zenekar koncertezik, majd 19.30-kor kezdődik az megnyitóünnepség, amelyen közreműködik a Tiszaújvárosi Fúvószenekar és Majorette csoport. 20 órától Wolf Katit hallhatja a közönség a színpadon, 21.30-tól pedig a Muddy Shoest.

A Neoton is

Vasárnap 10 órától a Bogratlonnal, a Tiszaújvárosi Bográcsfőző Fesztivállal indul a nap, valamint Sétáló Népzenészekkel (Számadó Zenekar). 10.30-tól a Miskolci Csodamalom Bábszínház mutatja be a „Meseláda” című előadását, 12-kor pedig evezősverseny kezdődik. 14 órától triál kerékpáros bemutató, 16.30-kor kihirdetik a Bogratlon végeredményét, 17.00-től gyermek táncház, 18.30-tól a Kolosai Ferenc trió zenél, 20 órától pedig a Neoton Família. További információkat a versenyekről, a rendezvényekkel kapcsolatban a www.tvkmalitriatlon.hu oldalon lehet találni.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában