Helyi közélet

2015.08.26. 09:58

Testét árulta a miskolci nő – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Sátoraljaújhely – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. augusztus 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

Kazincbarcika, Mezőkövesd, Miskolc, Sátoraljaújhely – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. augusztus 25-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. augusztus 25-én hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság K. Sándor 35 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 14 óra körüli időben egy miskolci, bontás alatt lévő családi házból különböző építőanyagokat tulajdonított el, amely cselekménye közben a rendőrök elfogták és a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci, a mezőkövesdi és a kazincbarcikai járőrök további egy-egy személlyel tiltott prostitúció, a távoltartó határozat szabályainak megszegése, illetve járművezetés az eltiltás hatálya alatt, míg a sátoraljaújhelyi rendőrök két férfival szemben valótlan bejelentés, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a tiszaújvárosi és az ózdi rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további három esetben jutott a rendőrség tudomására.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában