Helyi közélet

2015.08.24. 13:07

Olvasónk küldte: Csak gyűlik a szemét az Avason

Miskolc - "Ez uralkodik az Avason kb.2 hete és folyamatosan gyűlik a szemét. Ma már WC kagylót is kirakták, már csak a fürdőkád hiányzik. Tele van poloskával, csótánnyal."

Miskolc - "Ez uralkodik az Avason kb.2 hete és folyamatosan gyűlik a szemét. Ma már WC kagylót is kirakták, már csak a fürdőkád hiányzik. Tele van poloskával, csótánnyal."Valóban nem túl szép látvány:


Olvasóink írták:

Miskolc - Péntek este szeretett volna Olvasónk kikapcsolódni Miskolc belvárosában, ám a szórakozásból bosszúság lett, miután felbukkantak a közterület-felügyelet emberei. tovább »

Miskolc, Szikszó - Mező Levente szikszói olvasónk szerencsésen végződött balesetének körülményeit osztotta meg velünk. tovább »

Miskolc - "Idilli képet küldök Diósgyőrből. Felháborító, ami itt folyik. A szabadon hagyott hulladéktárolót mindenki sajátjának tekinti" - írja Olvasónk az alábbi képet mellékelve. tovább »

Miskolc - "Mai észrevételeim kicsit felháborítóak számomra. Miskolcon lakom a Jókai Lakótelepen, ahol ablakon kinézve közmunkásokat lehet látni, akik nagy megbeszélésben vannak munka közben. Szól a rádió, egymás magánéletét kibeszélve szotyiznak" - írja Olvasónk. tovább »

Miskolc - Miskolci Olvasónk a Stadion utca és a Kárpáti utca kereszteződésére hívja fel a közlekedők figyelmét, ahol a Stop tábla ellenére sem állnak meg az autósok. tovább »

Miskolc - Újabb észrevétel érkezett egyik Olvasónktól a miskolci közösségi közlekedés kapcsán: ezúttal a 21B-s járat utasainak viselkedése és a jármű tisztasága nem volt rendben. tovább »

Miskolc - "Mentem a járdán az Újgyőri gyógyszerközpont mögött a vasgyári piac felé, egyszer csak elém állt egy fa. Vagy átmászok rajta, vagy..." - írja Olvasónk az alábbi képet mellékelve. tovább »



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában