Helyi közélet

2015.08.31. 08:51

Félfrontális ütközés a 37-esen

Miskolc - Nagy anyagi kárral végződött az a közlekedési baleset, ami a 37-es számú főúton történt hétfőn reggel.

Miskolc - Nagy anyagi kárral végződött az a közlekedési baleset, ami a 37-es számú főúton történt hétfőn reggel.Egy Opel haladt Miskolc felől Szerencs irányába, amikor egyszer csak szemből érkező német rendszámú Volkswagen Golf áttért az Opel sávjába és félfrontálisan ütköztek.

A csattanás után mindkét autó bal első kereke kiszakadt a helyéről és ezután hosszú sodródásba kezdtek az autók, aminek a végén az Opel egy szántóföldön landolt, a Volkswagen Golf pedig félig az úttesten, félig az útpadkán állt meg.

A helyszínre érkeztek a mentők mellett a szerencsi tűzoltók is, akik áramtalanították az autókat. Mindkét autóban csak a sofőr utazott, akiknek nem esett különösebb baja, így a helyszínen maradtak.

A baleseti helyszínelés és műszaki mentés idején félpályán haladt a forgalom váltakozó irányba. Az anyagi kár jelentős, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában