Helyi közélet

2015.07.21. 14:24

Szociális konyhák kontra "Fásy mulató"

Miskolc - Miskolc szociális étkeztetését biztosító főzőkonyhák egyike sem felel meg sem az ÁNTSZ, sem az élelmiszerbiztonsági, sem a közegészségügyi előírásoknak, állította a város gazdasági programjára hivatkozva Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján.

Miskolc - Miskolc szociális étkeztetését biztosító főzőkonyhák egyike sem felel meg sem az ÁNTSZ, sem az élelmiszerbiztonsági, sem a közegészségügyi előírásoknak, állította a város gazdasági programjára hivatkozva Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője keddi sajtótájékoztatóján. Felháborítónak tartja, hogy a városvezetés a Salkaházi program keretében 400 millió forintot különített el, hogy többek között Fásy mulatóval szórakoztassák a szépkorúakat. Arra viszont nem biztosítanak forrást, hogy a legrászorultabbak megfelelő étkezést kapjanak.

ÉM


Miskolc - Alaptalanok a Jobbiknak a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekvédelmi Intézmény konyháival szemben megfogalmazott állításai - reagált közleményében a városháza szóvivője, Koczák Szilvia. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában