Helyi közélet

2015.07.24. 15:04

MSZP: Aláírásgyűjtés Miskolcon

Miskolc - A Családbarát Miskolcért program támogatása mellett az Új Magyar Köztársaság népszavazási kezdeményezéseiről szóló aláírásgyűjtő íveket is aláírhatják a miskolciak az MSZP városi és megyei irodáján, illetve a párt által szervezett aláírásgyűjtő akciókon – jelentette be dr. Varga László, Miskolc országgyűlési képviselője és dr. Simon Gábor önkormányzati frakcióvezető.

Miskolc - A Családbarát Miskolcért program támogatása mellett az Új Magyar Köztársaság népszavazási kezdeményezéseiről szóló aláírásgyűjtő íveket is aláírhatják a miskolciak az MSZP városi és megyei irodáján, illetve a párt által szervezett aláírásgyűjtő akciókon – jelentette be dr. Varga László, Miskolc országgyűlési képviselője és dr. Simon Gábor önkormányzati frakcióvezető. Dr. Simon Gábor elmondta: bár az elmúlt öt évben a Fidesz mindent megtett annak érdekében, hogy a rendszerváltás legnagyobb vívmányát, a népszavazás intézményét ellehetetlenítse, felszámolni nem tudta azt. Szerencsére nem minden esetben tudják szabotálni, hogy egy témában megkezdődhessen az aláírásgyűjtés a népszavazás kiírására. Ezek olyan ügyek, amelyek kapcsán az elmúlt években az MSZP is többször követelte a jogszabályok megváltoztatását – jelezte dr. Varga László.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában