Helyi közélet

2015.07.25. 09:24

Mi járhat a lovagló pózos utazásért a villamoson?

Miskolc - Itt a nyár kellős közepe, tombolnak hormonok és előfordul, hogy a tömegközlekedési eszközön se bírunk magunkkal, mint ahogy az a pár, akiket egy nehezen félreérthető szituban kaptak lencsevégre a miskolci villamoson.

Miskolc - Itt a nyár kellős közepe, tombolnak hormonok és előfordul, hogy a tömegközlekedési eszközön se bírunk magunkkal, mint ahogy az a pár, akiket egy nehezen félreérthető szituban kaptak lencsevégre a miskolci villamoson.A miskolci villamoson lovagló pózban utazó hölgy esete nagyon beindította " target="_blank">a kommentelőinket a Facebook oldalunkon, akárcsak az egy hónappal ezelőtt lefotózott bulipáros, akik szex közben a villamosmegállóból integettek az arra járó autósoknak.

Ennek kapcsán ismét fellapoztuk az MVK Zrt. utazási szabályzatát és minden bizonnyal "az utast az utazásból kizárja" szabályt alkalmazná az esetet lefülelő MVK-munkatárs.

Az alábbi passzusokat találtuk:

Az MVK Zrt a személyszállítást megtagadja és az utast az utazásból kizárja, ha az utas

  • ruházata hiányos
  • botrányosan viselkedik, vagy más módon a többi utast magatartásával zavarja
  • Szóval csak óvatosan a buszokon és a villamosokon!



    Kapcsolódó cikkek:

    Miskolc - Képrejtvény: ez már aktus vagy csak előjáték? Úgy látszik hódít a public sex Miskolcon, legutóbb a villamosmegállóban teljesedett be egy szerelem, újabban már megvárják a villamost is. tovább »

    Miskolc - Egy szemfüles olvasónk küldte be a fenti fotót nem sokkal hajnali 1 előtt. Videót is kaptunk, de azt inkább nem publikálnánk, mert az már csak felnőtt portálon állná meg a helyét. tovább »

    Miskolc - A kakaós csigás eset óta újabb és újabb történeteket kapunk Olvasóinktól a miskolci közösségi közlekedés kapcsán. Azzal mindenki tisztában van, hogy nem felelhet minden utasért az MVK és nem állhat minden buszon plusz ember, de az sem járja, ha a piti dolgok miatt vegzálják az utasokat. Íme a sztori! tovább »

    Miskolc - A tegnapi energiaitalos cikk miatt összeszedtük és animált képekkel illusztráltuk azokat az eseteket, amikor bárkit, bármikor leszállíthat egy ellenőr. tovább »

    Miskolc - Nem egyedi eset, hogy az MVK ellenőreivel konfliktusba keverednek azok az utasok, akik ivásra, ne adj Isten evésre vetemednének a járatokon. Nemrég egy energiaital miatt, most egy kakaós csiga miatt feszültek egymásnak az ellenőrök és az utasok. Olvasónk beszámolója. tovább »

    Miskolc - A közösségi oldalon terjed egy poszt, miszerint egy kibontott energiaital miatt szállítottak le egy lányt a miskolci 35-ös buszról. Június 15-től valóban van egy ilyen szabály. tovább »


     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában