Helyi közélet

2015.07.02. 10:48

Jobbik: Káosz a miskolci városüzemeltetésben

Miskolc - Miskolc fideszes városvezetése újabb fejetlen átalakítást hajtott végre: a májusi, városházi elbocsátásokkal kaotikussá vált a városüzemeltetés. Persze az is előfordulhat, hogy csak az ellenzéki képviselőket nem értesítették a kialakított új rendszerről, hangzott el Jobbik csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Miskolc - Miskolc fideszes városvezetése újabb fejetlen átalakítást hajtott végre: a májusi, városházi elbocsátásokkal kaotikussá vált a városüzemeltetés. Persze az is előfordulhat, hogy csak az ellenzéki képviselőket nem értesítették a kialakított új rendszerről, hangzott el Jobbik csütörtöki sajtótájékoztatóján.Eddig a lakosság panaszait a képviselők a Városüzemeltetési Osztálynak továbbították a kialakult struktúra szerint, ez azonban most megszűnt, mondta Pakusza Zoltán. A Jobbik önkormányzati képviselője jelezte, hiába kért levélben tájékoztatást Miskolc jegyzőjétől az új ügymenetről, választ egy hónap alatt sem kapott. Ha szerkezeti átalakítás történik a városháza működésében, amely érinti a lakosságot is, akkor az a minimum, hogy a képviselőket erről értesítik, hangoztatta a Jobbik politikusa.

Erre a fejetlenségre jó példa, hogy a Kőporos utca lakói már többször jelezték a városüzemeltetés felé, hogy az út melletti járda egy szakasza immár fél éve be van szakadva. Kovács Imre István, a városrész jobbikos szervezője szerint ebben az ügyben sem képes a városvezetés másra, mint ígérgetésekre, miközben az adott szakasz balesetveszélyes, különösen a környéken élő időskorúak számára. Ha egy megyeszékhelyen működik a városüzemeltetés, egy ilyen probléma megoldása talán nem jelentene gondot, tette hozzá.

Jobbik Miskolci Alapszervezete

Jakab Péter

Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke,

miskolci frakcióvezetője

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában