Helyi közélet

2015.07.30. 15:33

Fotók: Már hét éve is veszélyes volt a miskolci belvárosi ház

Miskolc - Közel hét éve is hasonlóan lerobbant állapotban volt az a belvárosi ház Miskolcon, ahonnan szerdán tégladarabok hullottak a járdára. Olvasónk jelezte a városnak már akkor, azóta sem történt semmi.

Miskolc - Közel hét éve is hasonlóan lerobbant állapotban volt az a belvárosi ház Miskolcon, ahonnan szerdán tégladarabok hullottak a járdára. Olvasónk jelezte a városnak már akkor, azóta sem történt semmi.Mint szerdán portálunk beszámolt róla, nagyobb tégladarabok estek le hétfőn Miskolcon az egyik belvárosi épület tetejéről, szerencse, hogy éppen nem sétált arra senki. A Széchenyi utca 22. szám alatt található ház a Szinva terasz közelében található, a Szinva patak partján, vagyis a város szívében.

Olvasónk számolt be arról, hogy hét évvel ezelőtt lefotózta az érintett ház udvarát, majd jelezte a városvezetés részére, hogy milyen állapotban található az épület. Nem történt utána semmi, ugyanúgy állt a ház egészen szerdáig, amikor is elindult lefelé néhány tégla és csak a vakszerencsének köszönhető, hogy nem esett baja senkinek.

Talán most történni fog valami…

- BOON -


Miskolc - Nagyobb tégladarabok estek le hétfőn az egyik belvárosi épület tetejéről, szerencse, hogy éppen nem sétált arra senki. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában