Helyi közélet

2015.07.06. 12:55

Fotók: Búcsúzott a Borsodi Fonó

Miskolc - A Borsodi Fonó második napján is hatalmas volt a tömeg a Diósgyőri várban. A tartalmas programok mellett az esti koncertek és a táncolás kínált élményt a kikapcsolódást keresőknek.

Miskolc - A Borsodi Fonó második napján is hatalmas volt a tömeg a Diósgyőri várban. A tartalmas programok mellett az esti koncertek és a táncolás kínált élményt a kikapcsolódást keresőknek. Nézze meg a fotókat >>>


Miskolc - Sokan kilátogattak a várba péntek este a Borsodi Fonóra. A jó hangulatú Csík koncert után, Barsi Csaba és az Agyagbanda zenekar tartott egy nagyon jó táncházat, mielőtt elkezdődött az Ocho Macho koncert. Szombaton folytatódik a program a várban. tovább »

Miskolc - Pénteken kezdődött a XIX. Borsodi Fonó Folkfesztivál a Diósgyőri várban, csütörtökön délután „fesztiválcsalogatóként” Barsi Csaba és az Agyagbanda, valamint a Szinvavölgyi Néptáncműhely tagjai vonultak fel a Szent István tértől a Centrumig. tovább »



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában